galerie

Wil jij eens een keer naar een bijzonder leuke galerie gaan, dan moet je eens naar Sjaak Smetsers gaan. De beelden die hij maakt lijken fantasiefiguren waar het menselijke met het dierlijke is verenigd. Fantasie en humor, transparant en doorspekt met kleur. Voor mij verjaardag had ik ooit een klein beeldje gekregen, meer als een geintje, maar ik was daar helemaal verliefd op. Nadat ik erachter was gekomen wie zoveel fantasie had, ben ik op het internet gaan kijken. Meteen kreeg ik de website van deze kunstenaar in zicht en zag hier bijzonder mooie modellen voorbij komen. Ik was helemaal verliefd op de manier hoe deze kunstenaar zijn beelden maakt.  galerie

Een gezellig dagje uit

Samen met een vriendin hadden wij de afspraak gemaakt om een dagje op stap te gaan. Niet om te gaan shoppen, maar langs de galerie van Sjaak Smetsers te gaan. Omdat ik op zijn website zoveel mooie kunst voorbij zag komen, wilde ik dit graag met mijn eigen ogen gaan zien. Vooral de beelden met twee gezichten in één kop en vier ogen. Het goede en het kwade. Al met al heel apart om deze beelden te kunnen bewonderen en dat ga ik nu met eigen ogen bewonderen.