www.thesneaker.nl

De ZX Flux van Adidas is een schoen die nog niet zo heel erg oud is. Hij bestaat eigenlijk pas net. ZX Flux is een fantastische schoen die word gebruikt in het dagelijks leven. Zelf heb ik deze schoenen onlangs ook gekocht. Ik vind de schoenen een erg mooi en apart design hebben wat helemaal in opkomst is. Voor iedereen die wat nieuws wilt dan is deze soort schoen een echte aanrader

zx rood

Zelf gekocht

Zelf heb ik deze schoenen gekocht omdat ik erg van schoenen houd. Ik vind het alleen jammer dat schoenen soms zo duur zijn. Iemand vertelde mij over een vergelijkingssite met schoenen. Ik ging een kijkje nemen op die site en het zag er meteen erg betrouwbaar uit. Zoekend naar schoenen kwam ik deze Adidas schoenen tegen en ik was meteen om. Ik moest en zal die schoenen kopen. De prijs vond ik in eerste instantie erg duur maar als je even verder zoekt dan merk je dat de prijzen lager zijn dan normaal. Er was een heel groot aanbod van kleuren schoenen en ik heb de zwarte variant gekozen maar er bestaan ook gebloemde en andere kleuren schoenen.

zx flux

Levering

De levertijd van de schoenen was erg kort. Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik een mailtje dat ik ze de volgende dag in huis zou hebben. Dat klopte, ik heb ze nu in huis en ik ben heel erg blij met de vergelijkingssite, schoenen, prijs en de service! Als je goede schoenen wilt voor een goede prijs dan moet u schoenen zeker kopen op een vergelijkingssite.

zx