Voorbereid naar een koppel fotoshoot 

koppel fotoshoot

Droom jij er ook van om de schoonheid van jullie liefde vast te leggen? Laat unieke foto’s van jou en je geliefde maken tijdens een koppel fotoshoot. Grote kans dat je al vaak op Pinterest hebt gezocht naar de perfecte locaties, poses en kleding. En gelijk heb je! Een goede voorbereiding is zeker essentieel. In deze blog helpen we je mee met het voorbereiden van jullie koppel fotoshoot. 

Jullie perfect locatie 

Wat is jullie favoriete activiteit om samen te doen? Dat is de eerste vraag die jullie moeten beantwoorden. Tijdens een koppel fotoshoot is het namelijk belangrijk om op zoek te gaan naar de activiteiten waar jullie van genieten en waarbij jullie je op je gemak voelen. Gaan jullie graag wandelen in de heide? Of zijn jullie eerder fan van samen trainen in de sportschool?

koppel fotoshoot

Geen catwalk, maar comfort

Jullie doen je uiterste best om er perfect uit te zien tijdens de koppel fotoshoot. Het is verleidelijk om je mooiste jurk en blouse uit de kast te halen. Maar is dat niet een beetje te veel van het goede? Zorg er vooral voor dat je kleding tijdens de koppel fotoshoot rust uitstraalt en comfortabel zit. Drukke prints, patronen en teksten op je shirt zijn erg afleidend wat ervoor zorgt dat jullie niet in het middelpunt staan. De focus moet immers op jullie liggen. Kies ook zeker niet voor die te strakke broek en vermijd hakken als je hier niet gewend aan bent. Om spontaan op de foto te kunnen staan, is het belangrijk om je ontspannen te voelen.

Lachen, poseren, en een beetje gek doen: De formule voor perfecte foto’s

Tot slot, ontspan en geniet van het moment. Wees vooral jezelf, lach en straal zoals jullie altijd doen, en laat jullie liefde duidelijk naar voren komen tijdens de koppel fotoshoot. Op die manier worden de mooiste foto’s gemaakt.