Een clown die de kinderen vermaakt

Een clown inhuren is zo geregeld en je krijgt er veel voor terug. Zo kan die beste man (of vrouw) een hele groep kinderen zoethouden door gekke kunstjes uit te halen en ballonnen te vouwen tot allerlei rare beesten. Bij Evenses, een goed aangeschreven boekingsbureau, heb je de keuze tussen verschillende clowns, goochelaars en andere acts. Dankzij het gebruiksvriendelijke zoeksysteem met budgetfilter is deze klus zo geklaard. Zo vind je de beste invulling van je kinderfeestje.

 

De kinderen liggen in een deuk

Omdat de clowns die Evenses jouw kant uit stuurt, allemaal hun vak prima verstaan, weten ze wat kinderen bezighoudt. Die clowns hebben eerst heel wat ervaring moeten opdoen voordat ze zichzelf via Evenses konden verhuren. Zo hebben ze in de loop der tijd geleerd om ieder kind evenveel aandacht te geven, want een kinderfeestje is pas geslaagd als iedereen zich speciaal voelt. De grappige toeren die de clown uithaalt bij jou in de achtertuin, doen het goed bij de kids. Zelfs andere kinderen van het plein gluren stiekem door de schutting om te zien wat daar allemaal gebeurt bij jullie in de tuin.

 

Ballonnenkampioen

Wanneer de clown met zijn ballonnen aan de slag gaat, kijkt iedereen zo toe dat er nog weleens vergeten wordt om adem te halen. Dat deze artiest al meervoudig Europees kampioen is, is wel duidelijk. Een hoop gepiep en geritsel en daar rolt weer een ballonnenfiguur uit zijn handen. Dat het weleens met een sisser afloopt – zeer letterlijk genomen – wanneer een kindje de ballonnenfiguur maar al te gretig in zijn handjes met scherpe nageltjes sluit, doet hem niks. Hij produceert binnen een minuut een beest dat identiek is aan het gesneuvelde exemplaar. Hoe goed sommige kinderen ook hun best doen om iets te verzinnen waarvan de zeker weten dat het vouwen technisch onmogelijk is; de ballonnenclown komt er altijd uit. Hij tovert ergens een ballon in een raar kleurtje vandaan en lijkt er iets ondefinieerbaars van samen te frotten… totdat het ineens ergens op begint te lijken en het onmogelijke beest toch ineens is gecreëerd.