Kies de goede vloeistof voor je sigaret

E sigaret

De vloeistof in een elektronische sigaret heb je nodig om te kunnen dampen, de vloeistoffen die zijn te krijgen in verschillende smaken en soorten worden E-liquids genoemd. Door de enorme keus in vloeistoffen is er altijd wel een geschikte E liquid die jij lekker vind en die bij je past. Om te beginnen moet je nagaan welke smaak je lekker vindt, hierbij heb je bijvoorbeeld de keus uit een fruit smaak of ga je voor een lekkere frisse mint smaak. Ook de hoeveelheid damp is bepalend voor de vloeistof.

Vloeistoffen zonder nicotine

Ben je al geruime tijd gestopt met roken, en damp je alleen nog omdat je het gezellig en lekker vind dan zijn er ook vloeistoffen zonder nicotine. Alle E-liquids in de webshop van SmokeSmarter zijn verkrijgbaar met en zonder nicotine, maar ook een bepaald nicotinegehalte is mogelijk als je aan het afbouwen bent van het analoge roken. Met de smaken zit het wel goed, praktisch iedere smaak is verkrijgbaar in de webshop, van fruit tot tabak tot munt aan toe.

E sigaret

Heeft een vloeistof nog meer bestanddelen

Nicotine is niet het enige wat in E-liquids zit, er zitten namelijk ook basisstoffen in te weten PG en VG. Vloeistoffen die alleen uit VG bestaan zijn bijna niet te vinden, mensen die allergisch zijn voor PG gebruiken vaak alleen deze vloeistof. De smaakstoffen die in een vloeistof zitten zijn in de meeste gevallen gebaseerd op de stof PG. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van gedestilleerd water om de vloeistof dunner te maken voor gebruik.