Op zoek naar lieve geboortekaartjes? kijk dan hier

Geboortekaartje

GeboortekaartjeIk heb een vriendin de laatst bevallen was van een tweeling. Gelukkig had zij niet haar studie afgerond dus kun je er goed voor gaan zorgen. Ook had die vriend inmiddels al een goede baan en woonde zij al samen. Zelf ben ik hier voorlopig nog niet aan toe, maar zij hebben hun zaken netjes op orde. Geboorte is dan ook iets wat gevierd moet worden. Dit kun je dan ook het best doen met een kaartje. Het was dan ook de bedoeling dat zij lieve geboortekaartjes naar iedereen ging sturen. Ik had het geluk dat ik vooraf mocht meekijken welke zij zou kiezen. Zo hadden wij uren rond gekeken op de website kissgeboortekaartjes.nl. Misschien dat jullie deze site ook kennen? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen hiermee? Die vriendin van mij is hier erg lovend over. Dit kwam onder andere door meerdere redenen.

Service en site is erg goed

KisscardsAllereerst is de site erg gebruiksvriendelijk. Je kunt hier heel eenvoudig zoeken naar bijvoorbeeld lieve geboortekaartjes. Zij hebben namelijk verschillende thema’s waaronder dus stoer, lief, dieren, hippe etc. Zeker de moeite waard om het zelf eens te zien. Verder heb je de mogelijkheid om zelf een kaartje te ontwerpen. Wanneer je een keuze heb gemaakt krijg je de opties om een proefkaartje thuis te ontvangen. Zo kun je het zelf even vasthouden en beoordelen of het goed is.

Wanneer je vragen hebt staan zij jou trouwens graag te woord. Er wordt goed meegedacht en zij komen altijd met een oplossing. Dus ben jij zwanger en al bijna uitgerekend, neem dan snel een kijkje en bestel jouw kaartje hier.

lieve geboortekaartjes