Stevige watertonnen koop je bij De Hobbykweker!

Bent u opzoek naar goede watertonnen om water op te vangen? Het opvangen van water in een ton is erg handig voor het besparen van water. In plaats van de kraan elke keer open te moeten zetten voor de planten kunt u het opgevangen regenwater gebruiken uit de ton. Zo bespaard u ieder jaar geld op het watergebruik. Zeker in een regenland als Nederland kunnen watertonnen goed van pas komen, er valt veel water op te vangen voor hergebruik.

De passende watertonnen

De Hobbykweker heeft een ruim assortiment stevige tonnen waarbij u water kan opvangen en hiermee later de planten water kunt geven. Met ons ruime assortiment tonnen zit er voor u zeker de juiste bij. Onze watertonnen zijn te verkrijgen in verschillende soorten maten, kleuren en materialen. Er bestaan grote ronde tonnen waar een deksel op past, en kleine waterbakken zonder deksel. Sommige van onze tonnen hebben zelfs een waterkraantje om het water uit te laten lopen.

Mail ons

Heeft u vragen voor ons, alleen woont u ver van Horn (Limburg) vandaan? Op onze website staat een contactformulier. Hier kunt u uw bericht schrijven met uw e-mailadres. Wij antwoorden hier zo snel mogelijk op, vaak zelfs binnen 24 uur. U kunt ook bij ons langskomen in de winkel. Wij zijn gevestigd aan Sportparklaan 1C in Horn. Dit ligt naast de stad Roermond. Doordeweeks zijn wij geopend van 11:00 tot 17:30 en op de zaterdag van 10:00 tot 14:00.