Timberland sandalen vanbommelschoenen.be

Timberland--27679--01-v1Zoals elke vrouw, of toch vele vrouwen, heb ik een kast vol schoenen. Voor elke gelegenheid één. Ik heb ooit eens gelezen dat vrouwen moeiteloos schoenen kopen omdat ze er altijd goed mee staan. Geen twijfel over een kilootje teveel of te weinig, onze voeten zijn altijd elegant. En daarom kopen we dus gemakkelijker schoenen dan pakweg een nieuwe broek.

Sandalen zijn bij mij lang de uitzondering op die regel geweest. Die kreeg ik niet zo gemakkelijk gekocht.

timberland (1)

De combinatie elegant én comfortabel is bij sandalen niet evident.
Sandalen moeten voor mij echt comfortabel zitten, het zijn namelijk mijn trouwe compagnons-de-route voor pittige wandelingen aan zee, in het bos of op de hei. Een sandaal moet gemaakt zijn van stevige materialen en leer dat meerekt (geen plastic aub). Een goede pasvorm is een must-have zodat ik er de hele dag mee stappen kan. En zo belangrijk, want je loopt er toch met je blote voeten in, is de kwaliteit van de binnenzool. Daarnaast wil de ijdeltuit in mezelf ook nog een elegante model, aan de grootmoeder-sandalen zijn we nog niet toe.

Ik heb ondertussen mijn tweede paar Timberland sandalen in mijn schoenenkast staan. Zwarte (mijn lievelingskleur want past onder alles) en ik ben echt helemaal weg van het model met de kurken zool met verhoging, zodat je precies op hakken loopt, zonder dat je daar ook maar iets van voelt (voor de liefhebbers, er zijn ook platte modellen).