Sinds de corona periode ben ik veel creatiever geworden dan dat ik eigenlijk al was. Zo heb ik mijn hobby’s van vroeger weer helemaal opgepakt en ben ik druk bezig met haken en breien. Ik vind dit namelijk ontzettend leuk om te doen en bovendien is het ook heel erg rustgevend. Ik vind het ook super leuk om zelf kaartjes te maken en ook het maken van sieraden zoals armbandjes en kettingen is helemaal mijn ding. Omdat ik in de corona periode veel thuis kwam te zitten heb ik dit weer helemaal opgepakt. Ik werkte namelijk altijd in de horeca. Dit vind ik ontzettend leuk werk omdat ik er heel erg van houd om mensen blij en tevreden te maken. Toch was de horeca een van de dingen die het langste dicht bleef tijdens de crisis. Hierdoor ben ik mij gaan focussen op het verkopen van mijn zelfgemaakte spullen. Wat veel mensen erg mooi vonden waren de sieraden die ik zelf maakte. toen ik merkte dat dit heel erg goed liep heb ik een eigen website gemaakt. Op deze website verkoop ik nu alle mooie dingen die ik zelf maak. De afgelopen maanden loopt het heel goed met mijn bedrijf. Wat vooral heel erg goed verkoopt de laatste tijd zijn de dekens en sjaals die ik zelf brei of haak. Dit heeft denk ik ook wel een beetje te maken met de ontzettende stijging van de gasprijzen. Hierdoor vinden mensen het voordeliger om te investeren in een mooie dikke gebreide deken. Ik vind het ook heel erg belangrijk dat alle spullen die ik verkoop er mooi worden ingepakt. Dit deed ik altijd zelf, maar doordat ik nu zo veel bestellingen heb merk ik dat ik hier de laatste tijd niet meer echt tijd voor heb. Ik wil dit daarom graag gaan uitbesteden. Wel vind ik het belangrijk dat een pakket verpakken op een mooie en unieke manier gebeurd. Ik hoorde enthousiaste verhalen over handmatig-verpakken.nl. Via dit bedrijf in Haaksbergen zal een pakket verpakken erg mooi gebeuren en ook is dit bedrijf heel erg dicht bij mij in de buurt. Dit vind ik erg fijn want hierdoor zijn er niet onnodig hoge transport kosten.

pakket verpakken op mijn eigen en unieke wijze maar toch uitbesteden

Ik ben heel erg blij dat ik het pakket verpakken nu over kan laten aan een professionele partij. Niet alleen is het pakket verpakken nu heel erg mooi en vakkundig gedaan, ook scheelt dit mij heel erg veel tijd. Ik vind het ook ontzettend fijn dat dit bedrijf zo dicht bij mijn eigen huis en kantoor zit. Hierdoor kan ik eenvoudig met de auto of zelfs op de fiets even kijken hoe het er allemaal aan toe gaat.

Echt zeker een aanrader dit bedrijf

Als u nou ook op zoek bent naar een partij die het pakket verpakken van u over kan nemen, dan:

  • raad ik u zeker aan om
  • eens op deze site te gaan kijken
  • en de verschillende mogelijkheden te bespreken met een van de werknemers