Tips bij keycords bedrukken

Als je kiest voor keycords bedrukken dan maak je een slimme keuze om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij relaties. Dat is altijd een goed idee. Je kunt van alles doen qua bedrukking op een keycord. Let er wel op dat wat je doet ook aankomt bij je relaties. Vaak is minder juist meer. Probeer niet een heel verhaal op een keycord te zetten dat toch niemand leest of dat niet meer leesbaar is omdat de letters te klein zijn voor mensen die een leesbril nodig hebben. Bij een jong publiek heb je daar natuurlijk nog geen last van. In dit artikel geven we je tips over hoe je slim een keycord bedrukt zodat het een mooie promotietool voor je organisatie wordt.

Zet je logo op een keycord

Bij keycords bedrukken raden we aan om je logo op het keycord te laten drukken. Dat geeft een professionele uitstraling. Veel mensen denken in beelden en een logo helpt mensen om je bedrijf te herkennen en te onthouden. Zorg er wel voor dat het logo goed herkenbaar is en niet te klein wordt op het koord. Mocht dat het geval zijn kies dan voor een breder koord of kijk of je alleen het beeldmerk uit je logo erop kunt laten zetten. Laat je adviseren door de drukker wat het mooiste resultaat geeft in jouw geval.

Ga voor kleur met keycords bedrukken

Als je gaat voor keycords bedrukken ga dan voor kleur en zorg dat je opvalt met het koord. Dat heeft het meeste effect en wordt door de meeste mensen opgemerkt. Zorg wel dat als je kiest voor een logo in kleur, je kiest voor kleuren die bij elkaar passen. Het moet wel stijlvol blijven en geen circus worden. Als je tijdens een event mensen in groepen moet verdelen kun je de koorden ook daarvoor slim gebruiken. Laat voor elke groep een ander kleur koord maken, dan sla je twee vliegen in één klap en word je keycord nog een nuttige toevoeging ook.

Kies een pakkende tekst

Met keycords bedrukken kun je kiezen voor een aanvullende tekst op het koord. Dat kan de titel zijn van het evenement waarvoor je het koord gebruikt bijvoorbeeld. Als je met een ander doel de keycords laat bedrukken kun je ervoor kiezen om je slogan erop te laten zetten. Heb je geen slogan, denk dan eens na over een pakkende tekst op het koord en creëer een slogan. Probeer niet te veel tekst op het koord te proppen. Het moet wel leesbaar blijven voor mensen. Je kunt ook je bedrijfsnaam een aantal keer terug laten komen op het koordje. Er is van alles mogelijk en jij bepaalt wat je wilt.

Ga voor kwaliteit bij keycords bedrukken

Ga altijd voor kwaliteit, ook bij keycords bedrukken. Je kunt beter een paar cent meer uitgeven voor een koord dat niet meteen stuk gaat en stevig is. Doe je dat niet dan krijg je spijt van je investering en ga je aan je doel voorbij. Dat is zonde. Want met een keycord kun je op een laagdrempelige manier je bedrijf onder de aandacht brengen bij relaties.

Laat ook jouw sleutelhangers bedrukken via Sleutelhangers.nl.