Verhoog uw omzet met een windscherm op het terras

Uw omzet verhogen met een windscherm op uw terras klinkt wellicht niet direct als een logisch verband. Toch kan een windscherm bijdragen aan het aantal gasten wat u jaarlijks naar uw horecagelegenheid trekt. Het voornaamste voordeel van een windscherm is de mogelijkheid om uw gasten al vroeg in het jaar buiten te laten zitten. Het windscherm biedt hen bescherming tegen de wind en daarmee tegen de kou. Zeker in een waterig lentezonnetje is het heerlijk om van een kopje koffie of warme chocolademelk te genieten! De bescherming die een windscherm biedt is echter niet de enige reden om de aanschaf hiervan te overwegen. In dit artikel vertellen we u hier meer over.

Maak uw terras zichtbaar met een windscherm

Met name in het centrum van een grote stad komt het regelmatig voor, dat onduidelijk is welke zitjes bij welke horecagelegenheid horen. Door voor het gebruik van een windscherm te kiezen is een dergelijk probleem voortaan verleden tijd. Met een windscherm is het mogelijk om duidelijk zichtbaar te maken, welke zitjes bij uw café of restaurant horen. In het bijzonder wanneer u bijvoorbeeld een stikker met de naam van uw horecagelegenheid op de glazen windschermen plakt.

Windschermen worden in tal van verschillende modellen aangeboden. Een van de mogelijkheden die u hierbij heeft, is een windscherm met een plantenbak. Of wat te denken van een verrijdbaar windscherm? U bestelt uw windscherm tegenwoordig snel en eenvoudig online. Vaak is de prijs van de windschermen afhankelijk van het aantal schermen wat u afneemt.