Bij Maxilia vindt je relatiegeschenken en andere leuke dingen

44370_vvv-eindhoven-hqppBen jij ook op zoek naar leuke relatiegeschenken voor je personeel of voor je zakenpartners? Bij Maxilia vindt je relatiegeschenken en nog veel meer. Ik was eerst ook op zoek naar iets leuks om te kopen voor mijn werknemers, en mijn secretaresse bood mij toen aan om iets leuks te zoeken, zodat ik me op andere dingen kon richten. Dat vond ik uiteraard een goed idee, want ik heb het momenteel zo druk dat ik eigenlijk weinig anders kan doen dan werken.
Toen mijn secretaresse me liet zien wat ze gevonden had, was ik niet onder de indruk. Sterker nog, ik vond het maar teleurstellend, dus besloot ik het ondanks mijn tijdgebrek in eigen handen te nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Bij Maxilia vindt je relatiegeschenken, maar dat wist ik op dat moment nog niet. Dus ben ik eerst ergens anders gaan kijken.

36384_Wisa31Op advies van mijn vriend

Toen ik met een vriend hierover sprak, raadde hij me aan om een kijkje te nemen bij maxilia. Ik dacht dat ik op dat moment toch niets te verliezen had, dus besloot ik het maar te doen. Ik ben dus naar hun site gaan kijken en het eerste wat me opviel was dat ze bijzonder lage prijzen hadden. Dat valt uiteraard altijd in de smaak, want een heel groot budget heb ik niet. Hun producten zagen er maxilia-logo (1)echter uit alsof ze van hoge kwaliteit waren, dat is dus een goede combinatie. Een goede kwaliteit en een goede prijs.
Ik heb dus enkele dingen uitgezocht en was verbaasd toen ik deze al enkele dagen later in huis had. Dat was een goede service, dat zie je niet overal. En mijn werknemers waren er ook erg blij mee!