Ook waterflesjes laten bedrukken?

45260_510024_06Ik zit al enige tijd op een sportclub met allemaal vrouwen. Natuurlijk is het voornaamste dat we doen sporten, maar we hebben ook veel plezier met zijn allen. Het is juist daarom dat ik laatst op het idee kwam om waterflesjes bedrukken te laten voor ons allen, als symbool voor onze saamhorigheid. Natuurlijk moet dit een verrassing zijn voor de club.
We weten allemaal dat water erg gezond is tijdens het sporten, en ik denk dat het nog leuker is wanneer je een leuk waterfles hebt met het logo van je club en wellicht je naam. Dat was dus ook mijn plan, maar eerst moest ik zulke flesjes zien te vinden.

Op advies van mijn vriendin

45629_45261_510023_01Zoals gezegd wilde ik mijn plannen eerst niet verraden aan mijn teamgenoten, omdat ik wilde dat het een verrassing zou worden. Dat gezegd hebbende, had ik wel wat hulp nodig om alles te organiseren en iemand te vinden die waterflesjes bedrukken kan. Ik heb het echter zo druk op mijn werk dat ik dit niet zelf allemaal kon regelen. Dus koos ik ervoor om mijn beste vriendin, en tevens teamgenote, te verklappen wat ik van plan was. Ze vond het een geweldig plan, met name omdat we eigenlijk niets hebben wat ons echt een teamgevoel geeft. Dat wil zeggen we hebben geen truien of andere spullen met ons logo erop. Sterker nog, we hadden ampere een logo. Ik besloot dus allereerst een logo te laten ontwerpen en deze erop te laten plaatsen.
42573_10028800_YSMijn vriendin heeft even gezocht en vond toen maxwaterflesjes.nl. We kozen voor de duurzame, luxe waterflesjes, omdat we deze natuurlijk regelmatig zouden gebruiken. We hebben ze dezelfde dag nog besteld en enkele dagen later kwamen ze al aan. Nou, alle teamleden vonden het een geweldig idee en waren er erg blij mee!