45375_9238081Max polo’s: waarom bestellen voor je medewerkers?
Maxpolo’s zijn bedrukte polo’s van de webwinkel Maxpolos.nl (polo bedrukken), een onderdeel van relatiegeschenken. Van sportieve polo’s met korte mouwen tot nette polo’s met lange mouwen: je vindt het allemaal in het aanbod van Maxpolos.nl en alle polo’s in het aanbod van deze webwinkel kunnen naar wens bedrukt worden. Maar waarom zou je bedrukte polo’s bestellen voor de medewerkers van jouw winkel, restaurant of café? Meer hierover lees je in dit artikel.

45380_9238087 45484_1

Bedrukte polo’s zorgen voor herkenbaarheid

De belangrijkste reden om Max polo’s te bestellen voor je medewerkers, is het feit dat polo’s voor herkenbaarheid zorgen. Je kent het wel: je komt in een winkel en iedere medewerker draagt zijn of haar eigen kleding. Dit is prima, maar als je iets moet vragen, ben je koortsachtig op zoek naar iemand die in de winkel lijkt te werken. Maak het je klanten niet te moeilijk en stimuleer verkopen door je medewerkers herkenbaar te kleden met bedrukte polo’s.

Bedrukte polo’s zien er representatief uit
Helaas heeft niet iedereen een goede kledingsmaak. Laat je jouw medewerkers in eigen kleding naar het werk komen, dan loop je dus het risico dat één of meerdere van je medewerkers met oude, vieze of niet-representatieve kleding aankomen. Om dit te voorkomen, kun je iedere medewerker dezelfde bedrukte polo’s laten dragen.

Bedrukte polo’s zorgen voor een eenheid
Tot slot creëer je met bedrukte polo’s een eenheid. Zo laat je aan klanten en medewerkers duidelijk zien wie er bij jouw team horen en draag je eenheid uit.