Boeketcadeau, kijk zelf maar eens

Boeketcadeau, dit bedrijf doet zijn naam eer aan. Want je kunt hier een prachtig boeket bestellen om te laten bezorgen. Dit is op zich al een cadeau, maar je kunt er ook voor kiezen om aan het boeket een cadeau te laten toevoegen. Je kunt denken aan een fles wij met bijhorende glazen. Of lekkere chocolade bijvoorbeeld. Maar je kunt ook een geboorte geschenk vinden. Echter voor elke gelegenheid kun je het bij Boeketcadeau zo bont maken als je wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos en aan een ieder zijn portemonnee is gedacht. Daarom mag deze aanrader dan ook beslist niet op dit blog ontbreken. Neem dus zelf maar eens een kijkje op de website en je zal al snel zien wat ik bedoel.

Boeketcadeau

Boeketcadeau levert snel

Wat ik ook zo prettig vind aan Boeketcadeau, is dat zij een snelle levering bieden. Want zelf heb ik mijn ouders weten te verrassen toen ik op hun trouwdag een mooi groot boeket heb laten bezorgen. Echter was ik het bijna vergeten omdat ik zelf zo druk was, maar toen ik mijn agenda opensloeg en ik zag dat het de trouwdag is van mijn ouders. Schoot ik even in de stress omdat ik die dag niet op tijd bij de bloemist kon zijn in verband met mijn werk. Enfin, ik was gelukkig nog voor 12:00 klaar met mijn bestelling. Diezelfde middag belde mijn moeder mij op om mij te bedanken voor de mooie verrassing.

Uiteindelijk heeft het boeket zelfs twee weken in een vaas midden in de woonkamer gestaan van mijn ouders. Dit zegt toch alles over de uitstekende kwaliteit van de bloemen! Omdat ik geen enkel minpunt heb op te noemen van zowel de kwaliteit, het ruime aanbod en de service. Zal het mij niet meer uitnodigen om nog elders te kijken als ik bloemen wil laten bezorgen bij iemand.

Boeket