Cadeau voor mezelf: ​ooglidcorrectie​!

ooglid

ooglidDe laatste tijd kreeg ik vaak de vraag of ik moe was of dat er iets met me was. Dit was absoluut niet het geval. Ik zie er de laatste tij alleen vermoeid uit, daarom ben ik opzoek gegaan naar een goede kliniek voor een ooglidcorrectie. Mijn onderooglid is verrimpeld en daarom lijkt het alsof ik er enorm moet uit zie. Wallen vallen er ook door op en daarom denken mensen snel dat ik moe ben.

Ik wilde hier dus van af en daarom zocht ik naar een goede kliniek. Ik hoopte een kliniek te vinden die dit probleem makkelijk zou kunnen verhelpen. Een kliniek die als erg goed bekend staat. Ik wilde natuurlijk wel dat de operatie goed zou gaan en daar wilde ik best een beetje meer voor betalen. Ik las daarom recensies en hier kwam ik er al snel achter dat er een aanbieder is die er echt bovenuit springt. Het bedrijf waar ik het over heb is namelijk kliniek Veldhoven. Zij maken veel mensen blij en hun ingrepen lukken eigenlijk altijd. Tenminste, ik kwam niks negatiefs tegen.

correctie ogenWat een verschil!ooglidcorrectie

Ik belde Veldhoven daarom op en ik maakte een afspraak. Ze legde alles erg goed uit en dit vond ik zelf wel erg belangrijk. Ik wilde natuurlijk wel weten wat ze precies zouden doen en dit legde ze dus goed uit. Ik ben inmiddels al geopereerd en het ziet er echt veel beter uit. De ooglidcorrectie is dus geslaagd en daar ben ik enorm blij mee.