Max zonnebrillen als cadeautjes

Elk jaar ga ik met een leuke vriendengroep op vakantie en dat is komende zomer weer het geval. Omdat ik het zo leuk vindt om cadeautjes uit te zoeken wilde ik dit keer iets leuks voor de hele groep kopen! Ik wist niet goed wat ik wilde kopen en daarom ben ik natuurlijk op het internet gaan zoeken. Het moest iets zijn waarbij je echt aan de zomer denkt, iets wat ook erg handig is voor in de zomer. Toen ik hier over nadacht moest ik natuurlijk meteen aan de zomer denken. Ik vond het een super gaaf idee om voor iedereen een zonnebril te kopen. Ik wilde de zonnebrillen speciaal laten bedrukken maar wist dus niet goed waar ik dit kon doen. Na goed zoeken kwam ik gelukkig uit bij Max zonnebrillen, hier kan je zonnebrillen bedrukken voor een leuke prijs.

Wat zou ik op de bril laten zetten?

Ik moest alleen nog weten wat ik op de bril wilde laten zetten. Het leek mij erg leuk om iedereen dezelfde kleur bril te geven, namelijk: blauw. Na goed nagedacht te hebben wist ik gelukkig ook wat ik op de bril wilde laten zetten, namelijk de namen van iedereen! Inmiddels heb ik de brillen al ontworpen en besteld, ik kan niet wachten tot dat ze binnen zijn  en ik ze aan iedereen kan geven. Ik ben blij dat ik bij Max zonnebrillen zo’n leuk cadeau heb gevonden en ik ga zeker vaker op deze website kijken!