Wie van jullie vindt Oud Hollands snoep ook lekker?

Oud Hollands snoep

Oud Hollands snoepLaatst had ik een verjaardagsfeestje van mijn jongste neefje. Omdat ik bij mijn oom en tante vaak over de vloer kom, mocht ik ook mee. Dit vond mijn neefje dan ook heel leuk. Ik kan ook al zijn vriendjes dus die wilden ook graag dat ik mee ging. Ik had met mijn tante afgesproken dat ik voor de snoepzakjes zou zorgen. Vroeger toen ik kinderfeestjes had, kreeg ik er ook altijd eentje mee naar huis. Hier zaten dan ook altijd lekkere dingen en en natuurlijk ook één gezonde etenswaar. Zo zat er bij mij altijd een appel in. Omdat ik vroeger al van fruit hield, at ik deze dan ook altijd als eerst op. Daarna begin ik aan de andere dingen. Natuurlijk bewaarde ik altijd het lekkerste voor als laatst. In mijn geval was dit dus Oud Hollands snoep. Hier kan ik dan nog steeds dol op. Eens in de zoveel tijd bestel ik een zak hiervan online via toversleutel.nl. Ik ben dan ook benieuwd of jullie deze website kennen. Zo niet, dan moet je hier echt naar toe gaan. Dit als je lekker en goedkoop snoep zoekt althans.

toversleutel.nl

Ook voor mijn neefje heb ik hier alles besteld

Natuurlijk heb ik voor mijn neefje geen Oud Hollands snoep besteld. Ik weet dan ook zeker dat hij hier niet van houdt. Dit was gewoon iets van vroeger. Tegenwoordig moet alles zoeter zijn. Dit was dan ook helemaal geen probleem bij Toverland. Ik had hier de mogelijkheid om zelf een snoepzak samen te stellen. Omdat de prijzen hier erg goedkoop zijn, kon ik er een grote zak snoep van maken. Ik had voor alle zakken namelijk een maximaal bedrag van 10 euro. Hiermee kon ik de kinderen extra goed verwennen.

Alle kinderen bedankten mij vriendelijk

snoepNadat ik alle kinderen het snoep zakje het geven bedankten zij mij allemaal vriendelijk. Dit was dan ook erg prettig. Wat bij betreft is deze firma dan ook een topper.